Matematik
Hjælp...
17. maj 2005 af
Krissie (Slettet)
Hvordan regner jeg disse 2 opgaver ud?
*En by havde i 2003 et befolkningstal på 54784.
I en prgnose vurderes det, at befolkningtallet i de kommende år vil stige med 1,4 procent om året.
Hvad vil befolkningstallet ifølge prognosen være i 2007?
Efter hvor mange år vil befolkningstallet ifølge prognosen overstige 60000?
*1,6 kg kobber opvarmes fra 20 grader celcius til 520 grader celcius.
Hvor meget energi modtager kobberet?
*En by havde i 2003 et befolkningstal på 54784.
I en prgnose vurderes det, at befolkningtallet i de kommende år vil stige med 1,4 procent om året.
Hvad vil befolkningstallet ifølge prognosen være i 2007?
Efter hvor mange år vil befolkningstallet ifølge prognosen overstige 60000?
*1,6 kg kobber opvarmes fra 20 grader celcius til 520 grader celcius.
Hvor meget energi modtager kobberet?
Svar #3
17. maj 2005 af tita (Slettet)
du skal bruge denne regel.
Kn= Ko ∙ (1+r)^n
hvor Kn= slutværdi
Ko=begyndelsesværdi
r=rentefoden
n= antal gange der fremskrives
Kn= Ko ∙ (1+r)^n
hvor Kn= slutværdi
Ko=begyndelsesværdi
r=rentefoden
n= antal gange der fremskrives
Skriv et svar til: Hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
