Matematik

trigometri

13. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 opgaven er vedhæftet hvad er funktionen?

Vedhæftet fil: opgave 847.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Trapezets areal er

A = h·(|AD| + |BC|)/2

og |AD| = 1m , og |BC| = 1m + 2·1m·sin(180º-v) = 1m·(1 + 2·sin(v))


Skriv et svar til: trigometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.