Matematik

diffrention

13. april 2011 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej studieportalen!

Jeg er ved at diffrentiere denne ligning: f(x)=1/4x^2+ln(x)

f'(x)=2*1/4x+1/x = (2/4x)+(1/x) Hvordan kommer jeg videre med diffrentionen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man kan forkorte den første koefficient:

f'(x) = (2/4)x + (1/x) = (1/2)x + (1/x)


Svar #2
13. april 2011 af zuku (Slettet)

 Den kan ikke forkortes mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej.


Skriv et svar til: diffrention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.