Matematik

Different kvotient

13. april 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Omkostningerne O ( x ) kr. ved en produktion af x varer er givet ved

O (x ) = 8000+600x-x^2

Grænseomkostningerne ved en produktion på x0 enheder er bestemt ved ( lim / h -- 0)            O ( x0+h) - O ( x0) / h

Bestem grænseomkostningerne når x0 er = 50 og når x0 er = 55

Hvordan gør man det ? Kan ikke finde ud af sætte det ind i formlen så facit blir rigtig.. Det skal give 490 kr. og 500 kr.

er der en der kan hjælpe...

                                                           

          


Skriv et svar til: Different kvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.