Matematik

HHX eksamen

13. april 2011 af ibokes (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgave 1
Om en trekant ABC oplyses det, at B = 37 , a = 10 og c = 8

Det oplyses endvidere, at sin(37 ) = 0,6

a) Bestem arealet af trekant ABC.
 

Er der nogen der kan hjælpe med at løse denne opg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Atrekant = ½*a*c*sinB


Svar #2
13. april 2011 af ibokes (Slettet)

fuck du nice,, det ville være super hvis du også ville hjælpe mig med disse to opg. hvis ikke, så stadig tak for hjælpen:

Opgave 2:
Funktionen F er en stamfunktion til funktionen f (x) 3x2 2x . Det oplyses, at F(1) 8.
a) Bestem forskriften for F.

opg.6:

Om den retvinklede trekant ABC oplyses, at
den ene katete er 3x
den anden katete er 4x
hypotenusen er 10
a) Bestem x .


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

2)

Stamfunktionen bør du kunne finde ud af. Når du har den generelle stamfunktion (et eller andet udtryk plus k) kan du beregne k ud fra dit punkt.

3)

(3x)2+(4x)2 = 102

9x2+16x2 = 100 <=> 25x2 = 100 <=> x2 = 100/25 = 4

Dvs. x2 = 4 <=> x = ±2 , og da en længde ikke kan være negativ, forkastes den negative værdi.


Svar #4
13. april 2011 af ibokes (Slettet)

tusind tak du


Skriv et svar til: HHX eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.