Kemi

Ligevægtskonstanten (opløselighedsprodukt)

16. april 2011 af tunez (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har virkelig brug for hjælp til 2 opgaver. De er afhængige af hinanden, så når jeg ikke kan finde ud af den første kan jeg ikke komme igang med den anden. 

Jeg vedhæfter opgaven. Håber i vil kigge på den og hjælpe mig igennem dem.  

Det er opgave b) og c) jeg gerne vil have hjælp til, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2011 af mathon

                           I = (9,94·105 M-1)·[K+] + 43

                          [K+] = (I - 43) / (9,94·105 M-1)

                          [K+]fort = (192 - 43) / (9,94·105 M-1) = 0,00015 M

                          [K+] = 2500·(0,00015 M) = 0,375 M


Svar #2
16. april 2011 af tunez (Slettet)

 Tak, den opgave har jeg lavet. Det var mere opgave b) og c) jeg har brug for hjælp til??


Skriv et svar til: Ligevægtskonstanten (opløselighedsprodukt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.