Matematik

fuldstændige løsning til y'=2y-3

16. april 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Yes overskriften siger det hele, nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2011 af NejTilSvampe

slå løsningsformlen for lineære differentialligninger op =)

der er flere varianter så vidt jeg forstår, men de bør ultimativt give det samme ;)


Svar #2
16. april 2011 af jrnh555 (Slettet)

den der minder mest og den type er y´=a*y+b    har løsningen   y=-b/a+c*e^ax  men den jeg skal løse er ikke +b den er -b??


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2011 af goathunter (Slettet)

 du skal jo bare sammenligne med den du vil løse, så er b=-3


Skriv et svar til: fuldstændige løsning til y'=2y-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.