Matematik

Integral

17. april 2011 af jeghadertysk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem  stamfunktion til f(x) = 5/x + 6x2,  x>0 hvis graf går gennem 2,3.

Jeg får K til et mærkeligt tal. Er der en, der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2011 af NejTilSvampe

F(x) = 5ln(x) + 2x^3 + k

F(2) = 5ln(2) + 2*(2^3) + k = 3

k = 3 - 5ln(2) - 16 = -13 - 5ln(2)


Svar #2
17. april 2011 af jeghadertysk (Slettet)

Ok, det fik jeg det også til.. Tak


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.