Matematik

Intergralregning

18. april 2011 af mehtapcik (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har oploaded min opgave om intergralregning, som jeg gerne vil have tjekket ! Jeg vil gerne vide om den er rigtig lavet?

mvh mehtap


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder i øvrigt integralregning, da det drejer sig om regning med integraler. Men der er jo intet vedlagt.


Svar #2
18. april 2011 af mehtapcik (Slettet)

det kunne ikke uploades, så istedet skrev jeg det ned, på en ny spørgsmål side


Svar #3
18. april 2011 af mehtapcik (Slettet)

bestem stamfunktionen f (x)= x 3 - 3x 2 + x – 11

og jeg har fået det til :


F (x) = ∫ x3 - 3x2 + x – 11 dx


= 1/3 +1 x3+1 - 3 1/3 x3 + ½x2 – 11x

= 1/ 4 x4 – x 3 + ½x2 – 11x

ser det rigtigt ud?
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

 Nej, det ser ikke korrekt ud. Derudover er det meget forvirrende, når du ikke bruger studieportalens hjælpemidler til at lave potenser. x2. Ikke x2


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det ser rigtigt ud; men nogle parenteser i mellemregningerne ville gøre underværker.

Lær at bruge redgeringsfaciliteterne her til at udtrykke eksponenter, f.eks., (1/4)x4 , så det er mere klart, hvad du mener. Den givne funktion skrives mere klart

f(x) = x3 -3x2 +x -11


Svar #6
18. april 2011 af mehtapcik (Slettet)

jeg  skriver den lige om

bestem stamfunktionen f (x)= x3 - 3x 2 + x – 11

og jeg har fået det til :


F (x) = ∫ x3 - 3x2+ x – 11 dx


= 1/3 +1 x3+1 - 3 1/3 x3+ ½x2 – 11x

= 1/ 4 x4 – x3 + ½x2 – 11x

ser det rigtigt ud ? 
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. april 2011 af kieslich (Slettet)

#6

F (x) = ∫ x3 - 3x2+ x – 11 dx


= 1/(3 +1) x3+1 - 3 1/3 x3+ ½x2 – 11x + k        husk parenteser

= 1/ 4 x4 – x3 + ½x2 – 11x + k

ser det rigtigt ud ?   Ja
 


Skriv et svar til: Intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.