Matematik

Nulreglen

19. april 2011 af LuckyLuc (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Laver 3 eksempler og vil gerne have noget approval på om jeg har fattet det.

1) x(x-1)=0

x=0 v x-1=0

x=0 v x=1

2) 2(x+2)=0

x = -2

3) √(2x+6)

√2(x+3)

x = -3

Forstået rigtigt? Hvis ikke må i gerne lige vise mig hvordan det er med slavemetoden hvor man bruger nulreglen selvfølgelig. Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2011 af NejTilSvampe

det ser rigtigt ud =)


Svar #2
19. april 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Tak for det NejTilSvampe :). 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nummer 3 giver ingen mening, idet det ikke er en ligning (det bliver det først når du siger =...). Bare en mindre detalje :)


Svar #4
20. april 2011 af LuckyLuc (Slettet)

 Ja ofcause, var også meningen. :)


Skriv et svar til: Nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.