Matematik

Hvorfor? Skal lige forstå det her korrekt.

20. april 2011 af LuckyLuc (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Funktionen f er givet ved f(x)=x^2+2x-8

Løs uligheden f (x) ≤ 0 , og markér løsningen på bilag 2.

(fx)=x^2+2x-8≤0

Diskriminant = 4+32=36

Rødder = (-2+- 6) /2 = -4, 2

Løsningerne til denne her ulighed f(x) ≤ 0, er [-4, 2]. Her findes alle løsningerne? Så jeg skal markere det felt?

Hvad nu hvis parablen vendte benene den anden vej, altså  a < 0, så skulle stadigvæk markere den del af grafen hvor toppunkten hører under igen??

Vedhæftet fil: NyBilag1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2011 af mathon

se


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2011 af mathon


Skriv et svar til: Hvorfor? Skal lige forstå det her korrekt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.