Kemi

NaOH

20. april 2011 af boldspil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn stofmængden af NaOH i det tilsatte volumen 0,100M NaOH(aq)

det tilsatte:

1,00 mL

0,97 mL


Svar #1
20. april 2011 af boldspil (Slettet)

og hvor stor en stofmængde OH-(aq) er der tilsat?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2011 af mathon

                   n = V·c
                                    =     (0,001 L)·(0,100 mol/L)     =
    
                                    =     (0,00097 L)·(0,100 mol/L) =

                                    


Svar #3
20. april 2011 af boldspil (Slettet)

TAK :D

Hvor stor en stofmængde OH-(aq) er der tilsat?

Hvor stor en stofmængde CH3COOH indeholdt 1,00 mL af opløsning A?

Beregn koncentrationen af CH3COOH, c(CH3COOH), i opløsning A og i husholdningseddike.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Arh, det er meningen du skal lave noget selv. Det er mængdeberegning det hele - slå op i din bog, ellers lærer du det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Jeg skriver det også lige her:

Du behøver ikke sidde og sende små hade-beskeder til mig, for at bede dig om at lave dine lektier selv. Det er ikke meningen, at studieportalen skal lave dine lektier for dig. Det skal du selv! Nu skal du ikke gå ind i en diskussion om at det er tilladt at få hjælp, for selvfølgelig er det det. Men det er bestemt også tilladt at man sætter sig ned og forstår stoffet, så man kan lave de samme beregninger men med andre tal på et andet tidspunkt (for eksempel til eksamen?). Sæt dig ned, tænk over tingene og læs dine emner igennem igen. Mathon har allerede strakt sig langt nok og burde i realiteten bare give dig formlen og fortælle dig at du skulle læse på mængde- og koncentrationsberegninger i din bog.


Skriv et svar til: NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.