Matematik

Kurs

24. april 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej,

Købskursen for 100 dollars=680 kr. Hvor meget kan man så ca. få for 4000 kr?

Mit bud er =

4000 kr./6,8 kr.=588,2 dollars  som er ca. lig med 600 dollars.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2011 af Krabasken (Slettet)

- Godt bud ;-)


Svar #2
24. april 2011 af mogens91 (Slettet)

Hehe, er det så rigtigt? ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. april 2011 af Krabasken (Slettet)

Jæssør!


Skriv et svar til: Kurs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.