Matematik

Eksponen

25. april 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

x: 0 , 1 , 2

y: 50808 , 78924, 128964

har lavet eksponentiel-regression og fået

y=50381*1.593^x

så lyder opgaven: opstil en funktion der beskriver udviklingen når a=49%

y=b*1,49^x men får ikke det rigtige resultat


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2011 af mathon

x:     0 ,          1 ,        2

y: 50808 , 75704, 112799

                                                        med          f(x) = 50808·1,49x

        


Svar #2
25. april 2011 af jrnh555 (Slettet)

haha havde bare overset noget :) nvm


Skriv et svar til: Eksponen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.