Matematik

Nulpunktsomsætning?

26. april 2011 af MartinVOlsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Lille spørgsmål om nulpunktomsætning

Jeg har en annonce som har kostet 5600 kr.

jeg har omsat for 15341,82 kr

hvordan finder jeg nulpunktsomsætningen ?

gerne udregning med :)

På forhåndtak


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2011 af Euroman28

vil det sige at du har en dækningsgrad på 36%?

idet dækningsgrad = omkostninger/omsætning = 5600/15341.82 *100 = 36%

For så er nulpunktsomsætningen så vidt som jeg forstår det

Nulpunktsomsætning=kapacitetsomkostninger x 100 / dækningsgrad

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Nulpunktsomsætning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.