Matematik

hjælp

28. april 2011 af jesperole (Slettet) - Niveau: B-niveau

på flad slette ligger punkterne A og B på hver sin side af en flod. For at bestemme afstanden |AB| gør han sådan:

Fra A afsætter han AC vivkelret på AB, så C ligger på samme side af floden som A, og så | AC| = 840 m. i retning bort fra floden afsættes CD vinkelret på AC, så |CD| = 320 m. derefter bestemmer han skæringspunktet E mellem AC og DB. ved påmåling finder han, at |AE| = 600 m. Hvor lang er |AB`|?

sådan lyder opgaven:

er der nogen der kan hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af Euroman28

Tegn figuren..

Du skal bruge de f.eks. trigometriske relationer til regne siderne.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.