Matematik

Fugle-diktat?

18. maj 2005 af lene1718 (Slettet)
Nogen her som kan hjælpe med den sidste side i diktaten(Fugle), hvor man skal rette en tekst?
-
På forhånd, Tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hvis det er eksamensdiktaten fra sidste år husker jeg der var et sted, hvor "hængte" skulle rettes til "hang" (eller omvendt).

Svar #2
18. maj 2005 af lene1718 (Slettet)

ja, det ord fandt jeg også... ;D

Svar #3
18. maj 2005 af lene1718 (Slettet)

Flere der kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Jeg har fundet følgende:

sløjdt = sløjd
reddekasse = redekasse
savet = savede
hamret = hamrede
fyre træ = fyrretræ
Hverdag = Hverdag
mejsefamilje = mejsefamilie
endeligt = endelig
vænne = vende
vidste = viste
stærren = stæren
April = april (er ikke sikker har lige fundet den)


det var dem, havde du fundet dem?

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Jeg kan også fortælle dig at der i alt er 16 fejl du skal finde i den opgave det står der nemlig på min opgave....

M.....

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Så 'Fugle-diktat?' hører under faget matematik? Der kan man bare se ;-)

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. maj 2005 af bully (Slettet)

hej

jeg sidder med min diktak lige her, og der skal som sagt tidligere være 16 "rettelser" og de er :

sløjdt = sløjd
reddekasse = redekasse
fodderbræt = foderbræt
model tegning = modeltegning
savet = savede
hammret = hamrede
April = april
hang = hængte
fyre træ = fyrretræ
Hverdag = Hver dag
mejsefamilje = mejsefamilie
endeligt = endelig
vænne = vende
vidste = viste
og = at
stærren = stæren

MVH Bully

Skriv et svar til: Fugle-diktat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.