Kemi

c(AgNO3)= [Ag] ?

30. april 2011 af SophieBennedsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

 som der nok kan læses ud fra overskriften har jeg et egentlig simpelt spørgsmål.. 

Jeg har en reaktion der hedder:     AgNO3 (aq) + NaCl -> AgCl (s) + NO3^- (aq) + Na^+ (aq)

Min opgave spørger hvor stor en stofmænge Ag^+ der er i tilsat.

Min AgNO3 har 0,05 M, og jeg har tilsat 0,0177 L AgNO3. 

Jeg ved, at stofmængden, n, kan beregnes ved n=M*L. MEN er c(AgNO3)= [Ag]?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2011 af mathon

       c(AgNO3) = c(Ag+)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2011 af HTXnørden (Slettet)

c(AgNO3) = c[Ag+]. Den aktuelle koncentration af sølv er er den samme som den formelle, da forholdet mellem Ag+ og NO2- er 1:1.


Svar #3
01. maj 2011 af SophieBennedsen (Slettet)

 Mange tak :D 


Skriv et svar til: c(AgNO3)= [Ag] ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.