Matematik

gangestykker

30. april 2011 af hashim23 (Slettet)

hvad gir 30 x 150 det er fordi jeg har lidt svært ved at gange så jeg spurgte om hvad det gav ps: jeg er 12år gammel og er en dreng


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. april 2011 af Abauuz

 Lommeregner?? => 4500


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ellers benyt

30·150 = (3·10)·(15·10) = 3·15·10·10 = 45·100 = 4500

Se bort fra 0-erne og gang de mindre tal sammen og sæt så det samlede antal 0-er bagefter resultatet.

Man opøver ikke sin regnefærdighed ved at bruge lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Eller 15 * 3 = 45 og sæt to nuller bagved, fordi 30 * 150 = 4500


Skriv et svar til: gangestykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.