Engelsk

Rette fejl i sætninger

02. maj 2011 af Bandbond (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej folkens!

Jeg sidder med et gammelt eksamenssæt og skal rette fejl i ti sætninger. Der kan godt være flere fejl i hver sætning. Jeg har forsøgt og har rettet nogle fejl, men kniber med at finde fejl i dem alle sammen, så håbede i kunne give en hånd :)

1. It's imprtant to be friendly with one an other

2. I haven't hurt no child

3. Everybody at the party was colourfully dressed, but the clothes were bad made

4. The most plants will grow if there's a little water

5. The book very well that the old man care about his grandson

6. Her whole life she has been cleaning up other peoples mess

7. When I last lent my laptop to a friend, came it back damaged

8. They zipped up their windbreakers and left the pub

9. His fathers expectations are much to high

10. It stands in the text that we should be more economical

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2011 af marip1 (Slettet)

Kan du ikke finde flere fejl?. Hvilke fejl har du da rettet?


Svar #2
02. maj 2011 af Bandbond (Slettet)

 Jeg har rettet importent = Important i 1.

Colourful fressed = Colourfully dressed i 3.

Good = Well i 5

Live = Life i 6

Borrowed = lent i 7

Leaves = left i 8

Og kan ikke spotte flere fejl sådan umiddelbart :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2011 af marip1 (Slettet)

Hurtigt skimmet, så det er muligt jeg har overset en fejl eller to og jeg markerer kun de steder du skal være obs på

 1. It's imprtant to be friendly with one an other

2. I haven't hurt no child

3. Everybody at the party was colourfully dressed, but the clothes were bad made

4. The most plants will grow if there's a little water

5. The book very well that the old man care about his grandson Korrekt afskrevet?

6. Her whole life she has been cleaning up other peoples mess

7. When I last lent my laptop to a friend, came it back damaged

8. They zipped up their windbreakers and left the pub

9. His fathers expectations are much to high

10. It stands in the text that we should be more economical


Svar #4
02. maj 2011 af Bandbond (Slettet)

 Mit bud på rettelser så, håber du lige vil be/afkræfte dem :)

1. Another

2. Den kan jeg ikke gennemskue

3. Vil da mene "Bad" er rigtig nok? Kan ikke se hvad det ellers skulle være?

4. Skal "the" ikke slettes, da "most plants" ikke er noget bestemt

5. Nej, er den ikke, den lyder: The book shows very well that the old man care about his grandson

6. People's

7. Lent er da rigtig nok da det betyder at udlåne med borrowed betyder at låne noget selv? Eller er det noget andet? Og det sidste der skal det vel være: it came

8. -

9. Father's

10. It says


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2011 af marip1 (Slettet)

 1 ok

4 ok

5 skal du kigge på care

7 my bad lent er ok, er bare vant til lent/lend fejl

9 ok

10 ok

De andre må du tænke noget mere over

2 er under emne double negative

3 adverbs


Svar #6
02. maj 2011 af Bandbond (Slettet)

 Mange tak! :) Du har været en stor hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. maj 2011 af sarah30 (Slettet)

1. It's imprtant to be friendly with one another

2. I haven't hurt no child

3. Everybody at the party was colourfully dressed, but the clothes were poorly made

4. The most plants will grow if there's some water

5. The book very well that the old man care about his grandson (Der er noget der mangler i den sætning) The book very wekk that the old. .......det giver ikke mening.

6. Her whole life she has been cleaning up other peoples mess

7.Last time I lend my laptop to a friend, it came back damaged

8. They zipped up their windbreakers and left the pub

9. His fathers expectations are much to high

10. the text reads that we should be more economical


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2011 af timzor (Slettet)

 2. I haven't hurt no child... laves om til ANY child

The most plants will grow if there's a little water. Fjern The så sætningen starter med Most plants...


Skriv et svar til: Rette fejl i sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.