Matematik

ubestemt integrale

08. maj 2011 af 11111111 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp.. Har nu brugt en time på det uden komme meget videre !


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2011 af Madsst (Slettet)

Sæt du = sin^2(t)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

u=sinx

du=cosxdx
 

Så bliver opgaven til 2*Integralet af (-u^2+4u)^(-½) * du
 

Brug de alm.integrationsregler på dette.


Skriv et svar til: ubestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.