Matematik

Matmatik

11. maj 2011 af Jake96 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I en trekant er grundlinjen 11 cm og arealet er 71,5 cm2
Beregn højden på denne grundlinie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Brug formlen

A = ½ * h * g


Svar #2
11. maj 2011 af Jake96 (Slettet)

??? øhhm... Jeg er ik' lige den bedtse til mat.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 heller ikke den "bedtse" til stavning? :P jeg driller, slåfejl laver vi alle, og du skal nok klare matematikken.

du kender arealet A og du kender grundlinjen g 

A = ½*h*g

71,5 = ½*h*11

del med (½*11) på begge sider 

71,5 / (½*11) = h 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Well..
Du ved at 
A = 71,5 

g = 11

A = ½ * h  * g <=> 71,5 = ½*h*11 <=> 71,5/11 = ½h <=> 2(71,5/11) = h


Svar #5
11. maj 2011 af Jake96 (Slettet)

Ok tror jeg har den nu så tak for hjælpen indtil vidre :)


Skriv et svar til: Matmatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.