Matematik

løs ligningerne

11. maj 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 løs ligningerne:


a) 4(3x-2) = 5x 13 
b) 2x(3x - 4) = 2(3x2 8)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af NejTilSvampe

gang ind i parenteserne, saml alle x-ledende på én side, de andre på en anden side.

forsøg selv, skriv udregningerne her så vi kan se hvor det går galt.


Svar #2
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 vil du ikke lave det for mig kan ikke lave den


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2011 af NejTilSvampe

a·(b+c) = a·b+a·c .

4·(3·x-2) =  ??

hint: 

a = 4 , b = 3·x , c = -2

hvad skal der stå istedet for ??   ?


Svar #4
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 hvad


Svar #5
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 lav det hele så er du sød


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 kommer ikke til at ske ven. men jeg vil gerne hjælpe dig på vej hvis du viser mig at du gider gøre et forsøg.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

# 0

Det er jo nemmere bare at skrive af

Men det lærer du altså ikke noget af

Prøv nu at vise vilje til at samarbejde ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2011 af AMelev

a) 4(3x-2) = 5x 13  
b) 2x(3x - 4) = 2(3x2 8)

Jeg forstår ikke opgaven!

a) 4(3x-2) = 5x skal der ikke stå et tegn her? 13 
 

b) 2x(3x - 4) = 2(3x og her? 2 og her? 8)


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 Denne tråd burde være en sticky for at vise folk hvordan man IKKE skal starte en tråd...


Skriv et svar til: løs ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.