Matematik

forklar

12. maj 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

forklar hvordan denne formel

log(E)'0 2,4 -1.2 kan omskrives ttil

E=0.0631*251^m

håber nogen kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du må lige skrive formlen ordentligt op.


Svar #2
12. maj 2011 af Kristina0 (Slettet)

Log(E)=2,4-1,2 omskrives til

E=0,0631*251m


Svar #3
12. maj 2011 af Kristina0 (Slettet)

undskyld det er

Log(E)=2.4m-1.2

det må du meget undskylde :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

E = 102,4m-1,2 = 102,4m*10-1,2 = 0,0631*251m


Skriv et svar til: forklar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.