Matematik

Differentielregning

18. maj 2011 af M.A.S.H (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et vindues øverste kant er gived ved grafen for funktion: f(x)= -0,1x^4+x^2+4
Hvordan finder jeg den samlede bredde af vinduet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af TorbenA (Slettet)

Hvis den underste kant ligger ved y = 0, skal du finde rødderne i polynomiet f(x)= -0,1x^4+x^2+4 = 0. Vinduets bredde er så afstanden mellem rødderne. Kan du se det for dig?

Det er ikke differentialregning.


Skriv et svar til: Differentielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.