Matematik

Matematik: Trekanter

18. maj 2011 af Spøgelset (Slettet)

heej

jeg har en matematikopgave som lyder:

En trekant ABC hvor Vinkel A = 30 grader, vinkel C = 120 grader og linjestykket fra A til C = 20.
Beregn trekantens areal ? Hvordan beregner man arealet når man kun har vinklerne og linjestykket A til C?

T = 1/2 x b x c x sin (A)

Vi har ikke T, og c så jeg kan ikke bruge denne formel. Er der så en anden formel ? jeg har kun vinklerne og b ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo allerede fået udførligt svar i din anden tråd. Der er da ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1019335


Skriv et svar til: Matematik: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.