Matematik

Trekant - Skr. eksamen 2011 B STX

19. maj 2011 af STX2b (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg sidder med eksamenssættet fra d. 18 Maj 2011 og arbejder med opg. 3, uden hjælpemidler.

En trekant har siderne BC = 6     AC = 8   Hvordan regner man siden AB ud? 

På forhånd tak (:


Brugbart svar (3)

Svar #1
19. maj 2011 af littlej (Slettet)

Er trekanten ikke retvinklede? Så kan du jo bruge pythagoras: a^2+b^2=c^2


Svar #2
19. maj 2011 af STX2b (Slettet)

 Årh jo selvfølgelig.. Tusind tak :D


Skriv et svar til: Trekant - Skr. eksamen 2011 B STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.