Matematik

10-talslogaritmefunktionen

19. maj 2011 af yaali (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hallo..

Jeg sider men et spørgesmål, som siget at jeg skal gøre rede for føglende. 

10-talslogaritmefunktionen, tallet e. Differentiation af eksponentialfunktionen

Hvordan kan jeg gør det??

Håbe i kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2011 af peter lind

Der gælder at x = 10Log(x) = eln(x).  prøv at tage en af logaritmerne på begeg sider af lighedstegnet. Så får du en sammenhæng mellem de to logaritmer.


Svar #2
19. maj 2011 af yaali (Slettet)

 Det forstår jeg ikke, kan du godt forklar det lidt bedere. ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2011 af peter lind

Hvad er ln( 10log(x) ) og hvad er Log(eln(x))  ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2011 af NejTilSvampe

 10^log(x) = e^ln(x) 

benyt den naturlig logaritmefunktion på begge sider.

ln(10)*log(x) = ln(x) <=> log(x) = ln(x) / ln(10)

tror det var det #1 mente =)


Svar #5
19. maj 2011 af yaali (Slettet)

 Jeg er slet ikke med,,

Kan i godt forklar hvad i gøre?

Pleeez..


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2011 af peter lind

#4 Ja. Det var det jeg mente


Skriv et svar til: 10-talslogaritmefunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.