Kemi
opg.sæt aug ust 2000
21. maj 2005 af
heidi01 (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-10-2.pdf
opg 1:
mit bud:
a) 4ethanpenten3ol
b) Oxisation af ester.
"Forklar, at stoffet D kan udvise cis-trans-isomei, mens dette ikke gælder stoffet B"???(kan ikke finde ud af det)
c) forklar Aminens systematisk navn ud fra dens formel?(kan ikek finde ud af det=
Aminens M er: 64,068. hvordan skal jeg finde aminens molare masse? jeg ved at man kan finde det ved : m=M*n. men hvordan skal jeg finde stofmængden da jeg ik kender m??
d) ved jeg ikke?
opg 1:
mit bud:
a) 4ethanpenten3ol
b) Oxisation af ester.
"Forklar, at stoffet D kan udvise cis-trans-isomei, mens dette ikke gælder stoffet B"???(kan ikke finde ud af det)
c) forklar Aminens systematisk navn ud fra dens formel?(kan ikek finde ud af det=
Aminens M er: 64,068. hvordan skal jeg finde aminens molare masse? jeg ved at man kan finde det ved : m=M*n. men hvordan skal jeg finde stofmængden da jeg ik kender m??
d) ved jeg ikke?
Svar #2
22. maj 2005 af frodo (Slettet)
a) forkert navn på substituent, og dobbeltbindingen skal også nummereres.
b) oxidation? nej.. Ester? nej..
Hvad kræves for cis-transisomeri?
c) forklar blot de forskellige substituetnavne osv
d)find den begrænsende faktor, og regn på støkiometrien, og sæt det i forhold til det faktisk opnåede.
b) oxidation? nej.. Ester? nej..
Hvad kræves for cis-transisomeri?
c) forklar blot de forskellige substituetnavne osv
d)find den begrænsende faktor, og regn på støkiometrien, og sæt det i forhold til det faktisk opnåede.
Svar #3
24. maj 2005 af heidi01 (Slettet)
please jeg forstår den ik. er der ik nogle der kan hjælpe...
Skriv et svar til: opg.sæt aug ust 2000
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
