Matematik

hvornår bytter man om på a og b?

20. maj 2011 af line-winther (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej alle :)

Som så mange andre skal jeg til eksamen i skriftlig matematik A

Men er kommet i tvivl om hvornår man bytter om på a og b (ifølge lommeregneren)

Er rimelig sikker på man gør det i eksponentiel- og potensfunktioner, men gør man det også i linenær funktioner? :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2011 af prinsece (Slettet)

 nej det gør man ikke ... det er kun i potens og -eksponentiel funktioner. 


Svar #2
20. maj 2011 af line-winther (Slettet)

Tusind tak.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2011 af AMelev

Nej, ikke hvis det er TI89, du bruger, og du benytter den regression, der hedder ax + b (den anden er der også).


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2011 af over9000 (Slettet)

øh? om på a og b? det fremgår som om du mener i funktioner, i så fald:

Lineær: f(x) = a * x + b  (som jo bliver til en parabel hvis du sætter x i anden eller mere. . .)

eksponentiel:  f(x) = b * ax

potentiel: f(x) = b * xa

Var det hvad du mente? jeg forstår ikke dit spørgsmål :)


Svar #5
20. maj 2011 af line-winther (Slettet)

det er lige præcis det jeg bruger, også tak til dig! :D


Svar #6
20. maj 2011 af line-winther (Slettet)

Har fået svar på det over9000, ellers tak.. :) 


Skriv et svar til: hvornår bytter man om på a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.