Matematik

Sinus, cosinus og tangens

22. maj 2011 af ndvnj23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der ønske en definition på sinus, cosinus og tangens samt anvendelser heraf til trekantberegninger. Sinusrelationen skal inddrages og bevises

hjælp tak : 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2011 af mathon

se


Svar #2
22. maj 2011 af ndvnj23 (Slettet)

forstår det stadig ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af AlaaJady (Slettet)

I det følgende står V for en ukendt vinkel i en retvinklet trekant (da det kun er déri sin, cos og tan kan anvendes). Man kan dog også godt have fået oplyst vinklen V men skal finde én af de andre faktorer. 

Sinus: sin(V) = modstående katete/hypotenusen

Cosinus: cos(V) = hosliggende katete/hypotenusen

Tangens: tan(V) = modstående katete/hosliggende katete

Hypotenusen er altid den der står overfor den retvinklede vinkel på 90 grader.

That's it?..


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2011 af MonicaAK (Slettet)

 www.frividen.dk

se videoerne for sin cos og tan under geomatri


Skriv et svar til: Sinus, cosinus og tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.