Matematik

Mat B - Trigonometri

22. maj 2011 af Fatima56 (Slettet)

 Hej :) 

Jeg sidder fast i et spørgsmål hvor der står: Udled formlen sin(D)=d/e. Ovenover har jeg lige bevist formlen d/sinD=e/sinE 

+ opgaven efter står der så : Hvad skal være opfyldt for at vi kan bruge begge formler til udregning af D i en given trekant. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2011 af NejTilSvampe

 sin(D) = d/e , gælder hvis og kun hvis sin(E) = 1 , og hvis sin(E) = 1 , er E = 90o

Med andre ord, sin(D) = d/e gælder kun for retvinklede trekanter.


Skriv et svar til: Mat B - Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.