Matematik
Stamfunktion
17. august 2003 af
Mari_s85 (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x)= ½x+3. Bestem til den stamfunktion F, hvis graf har y= -2 som tangentent.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal lave det. Måske vælger jeg matematik fra. Er der nogen der ved hvordan man løser det her opgave?
Tak på forhånd.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal lave det. Måske vælger jeg matematik fra. Er der nogen der ved hvordan man løser det her opgave?
Tak på forhånd.
Svar #2
17. august 2003 af SP anonym (Slettet)
så skal du bestemme k så den passer med tangenten y= -2
Svar #3
17. august 2003 af SP anonym (Slettet)
F(x)=1/1,5x^1,5+3x+k, det her er forkert, der skal stå
F(x)=1/4x^2+3x+k
F(x)=1/4x^2+3x+k
Svar #4
17. august 2003 af Mari_s85 (Slettet)
Jeg har fundet ud af det 1/4x^1,5+3x+k.
Det er ikke det der er problemet. Men det med at finde konstanten når y=-2.
Det er ikke det der er problemet. Men det med at finde konstanten når y=-2.
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
