Matematik

Integraler

23. maj 2011 af Dankort (Slettet) - Niveau: A-niveau

To funktioner f og g er bestemt ved


f (x)= x^2 −k ⋅ x og g(x)= k ⋅ x ,


hvor k er et positivt tal. Graferne for f og g afgrænser en punktmængde M, der har et areal.


a) Bestem k, så arealet af M er 36.

Hvordan regner man denne opgave ud?

På forhånd mange tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af mathon

   beregn først grafernes skæringspunkter


Svar #2
23. maj 2011 af Dankort (Slettet)

Er ikke helt med hvad du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af mathon

skæring kræver

                               f(x) = g(x)

                          x2 − k·x = k·x


Svar #4
23. maj 2011 af Dankort (Slettet)

Jeg er helt blank i denne her opgave.. Er stadig ikke med :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2011 af mathon

                               x2 - 2k·x = 0

                              x·(x-2k) = 0


Svar #6
23. maj 2011 af Dankort (Slettet)

Kan du ikke skrive hvad du gør med ord? Jeg forstår det ærligt talt ikke..


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.