Matematik
Matematik A eksamen 2011
Her er min besvarelse for eksamen fra idag.
Svar #1
24. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)
det gør ondt at se at alle andre end mig har løst opgave 14.
jeg skammer mig :(
Svar #2
24. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)
Jeg har stort set fået det samme som dig...
Dog var der vist en småfejl eller to (både hos mig og dig) + opg. 14c, hvilket jeg har fået til x = 1,6 og du har fået til x = 34.
#1 Det skal du ikke skamme dig over... der var i hvert fald mange fra min klasse, der sprang den over...
Svar #3
24. maj 2011 af khano112 (Slettet)
Ihh hvor har jeg lavet nogle idiotiske fejl sammenlignet med dit. Øv bøv men sådan er det når man gennem 3 pr har slappet af.
Håber dog jeg består.
Svar #4
24. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)
Glimrende besvarelse. Jeg har fået nøjagtig det samme som dig. Hvis man skulle nævne en enkelt lille ting, måtte det være i opgave 11b, hvor du godt kunne have forkortet/reduceret planens ligning.
Svar #5
24. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)
#2
Der står ikke at x = 34? NejTIlSvampe har bare angivet den eksakte værdi, som korrekt er 4^(1/3) .
Svar #6
24. maj 2011 af NejTilSvampe
#2 - jeg har ikke skrevet x = 34 nogen steder i 14c.
En ting jeg ved jeg har glemt er at skrive monotoniforholdende op. Jeg har kun skrevet monotonolinjen op, hvilket ikke er nok.
Svar #7
24. maj 2011 af NejTilSvampe
#4 - det med at forkorte fandt jeg også ud af bagefter. Men det var dælme ikke nemt at indse hvad man skulle forkorte med.. :S
Svar #8
24. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)
#7
Nej, det handler om at prøve sig lidt frem. Men det viser sig at du får en ligning, som er næsten identisk med planen for β, men hvor y indgår istedet for x .
Svar #9
24. maj 2011 af magnus28 (Slettet)
Hvad har i fået i de forskellige opgaver u hjælpemidler?
1 (2,-5)?
2 f(x)= 499x+250?
3 11?
4 f(x)=b , h(x)=c og g(x)=A?
5 BE=18?
6 (3,2) og (-1,-2) ?
Svar #10
24. maj 2011 af NejTilSvampe
#9 - i 1'eren, mener jeg at jeg fik (2,5) , men kan ikke lige huske det, og har ikke arket ved mig. Det er muligt at jeg har lavet en fortegnsfejl.
Svar #11
24. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)
#9
Ja, det er korrekt. Toppunktet giver (2,-5). Diskriminanten er nemlig 40 .
Svar #13
24. maj 2011 af NejTilSvampe
fandt lige opgavesættet på uvm og det er -5. Håber ikke jeg har lavet så latterlig en fejl :p
Svar #18
24. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)
#6
Øh, så er det vist bare mit converter-program der har fejlet. Carry on.
Svar #19
24. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)
#15
Det må være løsningen til f'(x) = 0 under spm 12 a) ?
Under spm 12 b) skal man beregne A(M) = 1∫10 (1/x)·ln(x) dx = (1/2)·(ln(10))2 ≈ 2,6509