Matematik

en funktion f er givet ved .... bestem f(3)

24. maj 2011 af sofie1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Jeg skal bestemme f(3) i denne funktion

f(x)=2x^2-4x

kan det passe at resultatet er et negativt tal??


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. maj 2011 af mathon

nej

             f(3) = 2·32 - 4·3


Svar #2
24. maj 2011 af sofie1993 (Slettet)

vil du vise mig udregningen, så jeg kan se hvor jeg har gjort noget galt? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. maj 2011 af marie123456789 (Slettet)

 du skal indsætte 3 på x´s plads:

f(3)= 2 * 3^2 - 4 * 3


Svar #4
24. maj 2011 af sofie1993 (Slettet)

det er jeg klar over..

er resultatet 6 ? kan det passe.


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. maj 2011 af marie123456789 (Slettet)

 jep...


Svar #6
24. maj 2011 af sofie1993 (Slettet)

Yes, Tak :)


Skriv et svar til: en funktion f er givet ved .... bestem f(3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.