Matematik

forklar

24. maj 2011 af Kristina0 (Slettet)

hej er der nogen der kan forklar mig hvorfor vækstraten i denne funktion er 2.

0,05*3x


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det der er ikke en funktion. Jeg går ud fra at du mener f(x) = 0,05*3x.

Hvis vi sammenligner med f(x) = b*ax ses det at  b = 0,05 og a = 3.

Det er så givet, at a = (1+r), hvor r er vækstraten. Dermed: a = 3 = 1+r <=> r = 3-1 = 2


Svar #2
24. maj 2011 af Kristina0 (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: forklar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.