Matematik

Divisorer?.. oÔ

29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Jep, jeg fatter det ikke helt. i den opg. jeg skal lave står der bare :

Skriv alle divisorer i: 

10...

24...

28..

36...

- Det kan godt være det bare er mig der dum, men gider i ikke lige hjælpe alligevel? for fatter det virkelig ikke. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2011 af peter lind

opløs tallene i primdivisorer. for den første 10 =2*5


Svar #2
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Forstår stadig ikke helt /:


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2011 af mathon

                        10 = 2·5

                        24 = 8·3 = 23·3

                        28 = 4·7 = 22·7

                        36 = 4·9 = 22·32


Svar #4
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Hm.. okay, tak /: 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Hvis vi skal gå efter ordlyden er "alle divisorer" i fx 36:

18 - 12 - 9 - 6 - 4 - 3 - 2


Svar #6
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

Okay, tak ^^


Skriv et svar til: Divisorer?.. oÔ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.