Matematik

eksponentiel udvikling/vækst.

29. maj 2011 af Wolfgang9 (Slettet)

Er eksponentiel udvikling og eksponentiel vækst deet samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2011 af mathon

   eksponentiel udvikling
                                                      y = b·ax = b·ek·x
  eksponentiel vækst
                                                      dy/dx = ln(a)·y = k·y
 


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling/vækst.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.