Engelsk
Rettelse af Engelsk tekst ved navn Kramer vs. Kramer evt. omskrivning :D
23. maj 2005 af
Malfoy (Slettet)
Hej...
Engelsk er ikke min stærke side så jeg vil hører om der er nogle der gider at se denne lille bid tekst igennem.
Og finde synonymer for nogle ord og skrive teksten på en anden måde men det skal stadig give den samme mening...
Spørg ikke hvorfor alting har gode grunde....
Jeg håber i vil gøre det her komemr teksten:
Kramer vs. Kramer
Ted and Joanna have been married for eight years and have a 6 years old son named Billy. Joanna gave up her job as an artist when Billy was born. Joanna isn’t happy because, Ted many evening at work. He spends less and less time with his wife and son. One she leaves Ted and Billy.
At first Ted and Billy don’t get on very well together, because they have never spent so much time together before.
As months go by, Ted realizes how much he cares for Billy. He is even ready to move an important job so that he can spend more time with his son.
Then one day Joanna comes back. Then she tells Ted that she has built a new life and she has a good job, and now she wants Billy.
But Ted refuses.
In the end, the two parents go to the court to decide who can keep Billy.
ps. Når jeg mener finere mener jeg det fordi så at det kan komme til at ligen så meget det engelske sprog som muligt.....
Håber der er nogle der goder at hjælpe...
Engelsk er ikke min stærke side så jeg vil hører om der er nogle der gider at se denne lille bid tekst igennem.
Og finde synonymer for nogle ord og skrive teksten på en anden måde men det skal stadig give den samme mening...
Spørg ikke hvorfor alting har gode grunde....
Jeg håber i vil gøre det her komemr teksten:
Kramer vs. Kramer
Ted and Joanna have been married for eight years and have a 6 years old son named Billy. Joanna gave up her job as an artist when Billy was born. Joanna isn’t happy because, Ted many evening at work. He spends less and less time with his wife and son. One she leaves Ted and Billy.
At first Ted and Billy don’t get on very well together, because they have never spent so much time together before.
As months go by, Ted realizes how much he cares for Billy. He is even ready to move an important job so that he can spend more time with his son.
Then one day Joanna comes back. Then she tells Ted that she has built a new life and she has a good job, and now she wants Billy.
But Ted refuses.
In the end, the two parents go to the court to decide who can keep Billy.
ps. Når jeg mener finere mener jeg det fordi så at det kan komme til at ligen så meget det engelske sprog som muligt.....
Håber der er nogle der goder at hjælpe...
Svar #1
23. maj 2005 af migmig (Slettet)
linie 4: ted spends many evenings at work
linie 5: at one point she leaves Ted and Billy
linie 6: at first Ted and Billy don't get along very well, because..
linie 9: giver ikke nogen mening for mig
linie 5: at one point she leaves Ted and Billy
linie 6: at first Ted and Billy don't get along very well, because..
linie 9: giver ikke nogen mening for mig
Svar #3
23. maj 2005 af fenderlender (Slettet)
linje 2: 6-year-old
Linje 9: Omkriv den
Linje 12: Built up
Ellers generelt meget knudret og kluntet sprog. Overvej om du ikke skulle droppe nogle af alle punktummerne og lave sætningerne lidt længere
Linje 9: Omkriv den
Linje 12: Built up
Ellers generelt meget knudret og kluntet sprog. Overvej om du ikke skulle droppe nogle af alle punktummerne og lave sætningerne lidt længere
Svar #4
23. maj 2005 af Fingersen (Slettet)
Kramer vs. Kramer
Ted and Joanna have been married for /eight/(8) years and have a 6/years old/(-year-old) son named Billy.
Joanna gave up her job as an artist when Billy was born.
Joanna /isn’t/(is not) happy because/,/ Ted /many evening at/ work(s a lot).
He spends (more time at work than)/less and less time/ with his wife and son.
One (day) she leaves Ted and Billy.
At first(,) Ted and Billy /don’t/(do not) get on very well together/,/(.)
/because t/(T)hey have never spent /so/ much time together /before/.
As (the) months go by, Ted realizes how much he cares for Billy.
He is even ready to /move an important/(give up on an important) job /so that he can/(to) spend more time with his son.
Then one day Joanna comes back.
/Then s/(S)he tells Ted that she has /built a new life and she has/(got a new life and) a good job/,/(.)
/and now/ she (now) wants Billy (to make her new life even better).
/But/(However,) Ted refuses.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
In the end, the two parents go to the court to decide who can keep Billy.
Ted and Joanna have been married for /eight/(8) years and have a 6/years old/(-year-old) son named Billy.
Joanna gave up her job as an artist when Billy was born.
Joanna /isn’t/(is not) happy because/,/ Ted /many evening at/ work(s a lot).
He spends (more time at work than)/less and less time/ with his wife and son.
One (day) she leaves Ted and Billy.
At first(,) Ted and Billy /don’t/(do not) get on very well together/,/(.)
/because t/(T)hey have never spent /so/ much time together /before/.
As (the) months go by, Ted realizes how much he cares for Billy.
He is even ready to /move an important/(give up on an important) job /so that he can/(to) spend more time with his son.
Then one day Joanna comes back.
/Then s/(S)he tells Ted that she has /built a new life and she has/(got a new life and) a good job/,/(.)
/and now/ she (now) wants Billy (to make her new life even better).
/But/(However,) Ted refuses.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
In the end, the two parents go to the court to decide who can keep Billy.
Skriv et svar til: Rettelse af Engelsk tekst ved navn Kramer vs. Kramer evt. omskrivning :D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
