Kemi

Di - tri-valente

30. maj 2011 af nina1596 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej

er der nogen der ville forklare mig hvad di - tri-valente alkohol er ?

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af mathon

                  di-valent alkohol = indeholdende 2 alkoholgrupper 

                  tri-valent alkohol = indeholdende 3 alkoholgrupper

du kender betegnelserne fra
   bl.a.

                   SO2 = svovldioxid

                   SO3 = svovltrioxid


Skriv et svar til: Di - tri-valente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.