Matematik

2 ligninger

31. maj 2011 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=9-x^2

g(x)=x+3

Skal finde skæringen mellem de to funktioner

f(x)=g(x) og kan også godt se at det giver x=2 og x=-3 men hvordan er det nu lige man "regner" det ud hvis det var et ikke så pænt resultat?

Så mit spørgsmål lyder således:

Hvordan finder jeg x i ligningen, altså step for step?

9-x^2=x+3


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 Omskriv til -x2 - x + 6 = 0 og løs andengradsligningen.


Svar #2
31. maj 2011 af Matematikgym (Slettet)

shit jeg er dårlig.. tak..


Skriv et svar til: 2 ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.