Matematik

Løsningsformel andengradspolynomium

31. maj 2011 af yamaharacing (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.youtube.com/watch?v=sRpzUiY-UhU&feature=player_embedded

Se fra 3.30

Fra linje 3 til 4 synes jeg at der forsvinder et x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af NejTilSvampe

 ser rigtigt ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er da helt korrekt. x bliver jo sat ind i en parentes, der kvadreres.


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. maj 2011 af AskTheAfghan

Det ser rigtigt ud.. Men, hvis du tænker på (se 4:41), hvor x forsvinder på tavlen til højre;

             2xy = (b/a)x   ⇔   2y = b/a   ⇔   y = b/(2a)


Svar #4
31. maj 2011 af yamaharacing (Slettet)

Nååår! Nu kan jeg se det :) Tak.


Skriv et svar til: Løsningsformel andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.