Matematik

Regneregler for en retvinklet trekant?

04. juni 2011 af mrDS (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er der nogle der vil komme med eksempler på regnereglerne der gælder for en retvinklet trekant, jeg har fået en opgave hvor jeg skal besvare dem nemlig :-)

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

                                           ..      sin(A) = a/c

                                                   cos(A) = b/c

                                                   tan(A) = a/b

           sinusrelationerne er som følgende:

                                                   sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2011 af Krabasken (Slettet)

www.frividen.dk

klik på geometri

find den rigtige video


Skriv et svar til: Regneregler for en retvinklet trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.