Kemi

koncentration

24. maj 2005 af hagi4 (Slettet)
hej jeg har problemer med følgende opgave:

20,00 mL husholdningseddike titreres med 7,15 mL 0,2020 M NaOH opløsning. Hvordan kan koncentrationen af CH3COOH bestemmes i eddikeopløsningen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2005 af frodo (Slettet)

n(OH-)=N(C2H4O2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2005 af _Gucci_ (Slettet)

CH3COOH + NaOH --> CH3COO- + Na+ +H20
v=20 ml V=7,15ml
n=1,443mmol C=0,2020M
N=n/V = Facit n= 1,4443mmol

sårn vil jeg gøre

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2005 af _Gucci_ (Slettet)

måske har jeg dog misforstået noget :) vil hellere lytte til frodo :D hehe

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2005 af frodo (Slettet)

jaa.. koncentrationen skal jo under alle omstændigheder angives i molær ;D

Du har den korrekte stofmængde, og mangler da kun at dele med volumenet.

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2005 af Kim Svenningsen (Slettet)

Alle parter er vist omtrent enige, skynd dig så at få divideret.

Svar #6
24. maj 2005 af hagi4 (Slettet)

hvad står N for

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. maj 2005 af frodo (Slettet)

stofmængde

Svar #8
24. maj 2005 af hagi4 (Slettet)

det før n da også

Svar #9
24. maj 2005 af hagi4 (Slettet)

det gør n da også

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. maj 2005 af frodo (Slettet)

ehh.. Ja,og det skal være lille. N angiver det absolutte antal molekyler. Troede bare det var en fejl ;D

Jeg kan ikke lige gennemskue hvad det er hun laver i #3. Du skal kun rette dig efter #1 (hvor N=n, det var en fejl..), hvorefter du kan finde koncentrationen ved at dele med voluminet

Skriv et svar til: koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.