Matematik

Regneregler for differentation

06. juni 2011 af ginsigtor (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! Jeg har et spørgsmål der lyder således : " Formuler regneregler vedrørende differentiation. Bevis regnereglen om differentiation, og bevis også regnereglen om differentiation af en sum af to funktioner

Hvor mange regneregler skal jeg igennem her? Og i så fald hvilke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2011 af Saraphim (Slettet)

 Godt spørgsmål - det er et meget vagt formuleret spørgsmål. Jeg kunne forestille mig at det vedrører regneregler for differentiering af sammensatte funktioner:

(f(x) + g(x))' = ?

(f(x) - g(x))' = ?

(f(x) * g(x))' = ?

(f(x) / g(x))' = ?

(f(g(x)))' = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2011 af Euroman28

kender du den gode gamle definition for den afledte

samt at regnereglen for grænseværdien

Hvis du anvender dem i den rigtige rækkefølge på

til at finde

så er du på den rigtige vej..

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
06. juni 2011 af ginsigtor (Slettet)

 godt nok mange tak :)


Skriv et svar til: Regneregler for differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.