Fysik

Volt og ampere ???

06. juni 2011 af larshede123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heej alle 

Skal til eksamen i fysik imorgen. 

Kan I lige hjælpe med at forklare mig hvad volt og ampere indebærer ?

På forhånd tak ! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af Snaps12 (Slettet)

 prøv at google det :D


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2011 af Noerden (Slettet)

Volt=Spænding

Ampere=Strøm


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. juni 2011 af BabseBritta (Slettet)

Volt=spænding eller spændingsforskel

Ampere=strømstyrken


Skriv et svar til: Volt og ampere ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.