Eksamensforberedelse

Giv mig én god grund

06. juni 2011 af NejTilSvampe

 Jeg har været en slacker gennem gymnasiet, hvilket jeg må erkende at have fortrydt.. Jeg har fået to 7-taller og et 4-tal. Resten er enten -3, 00 , 10 eller 12. Det har gjort at min gennemsnit er fuck'd up! Jeg fik -3, -3 i tysk fortsætter, 00 i religion og 00 i mdt. engelsk. I matA regner jeg med 12 , 12, i fysB regner jeg med 12, i AT og SRP fik jeg 12, i dansk og historie er planen at få 10 og kemi håber jeg på 10, 10.

En kammerat overtalte mig så til at se hvad mit karaktersgennemsnit så ville blive hvis jeg fortsatte med at få 12 i alle mine A fag som jeg har gjort indtil videre. Og svaret var 8,0 eller sådan noget...

Så prøvede vi også at se hvad der ville ske ved worst case scenario, og svaret var 6,0 i snit... Jeg har 5 eksaminer tilbage. Uanset hvad får jeg et snit mellem 8 og 6, giv mig én god grund til at tage mig sammen her til sidst, for har virkelig mistet alt form for motivation efter at have indset det her...

Er det noget med at jeg f.eks. kan tage tysk om på vuc og så få løftet gennemsnittet den vej? - jeg mener nemlig ikke at det er tilfældet. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

jeg er meget interesseret i at vide hvordan du har formået at få -3. hvad skal man gøre for at få det. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2011 af 215 (Slettet)

 Har også lidt svært ved at se hvordan du har formået at få -3.. For mig virker det som at alt hvad jeg prøver på at gøre på at slacke ender med minium 02, men det at få -3.. du må da virkelig have arbejder for få den karakter.. ;D

..

men motivation.. det kommer vel an på hvad du vil..


Svar #3
06. juni 2011 af NejTilSvampe

 #2 - Jeg vil læse videre, men der er ingen videregående uddannelser (som jeg kender til eller interesserer mig) som har et adgangskrav på under 10, udover nogle som ingen adgangskrav har overhovedet, ingeniør f.eks. 

Så et snit på 6 er præcis lige så brugbart som et snit på 8 i mit vedkommende..

#1 - Jeg fik -3 fordi at jeg startede i gym i 2.g, og havde ikke haft tysk i 3 år på det tidspunkt og skulle så op til eksamen. Jeg kan ikke konstruere en sætning i tysk, og jeg forstår ganske enkelt ikke sproget. 

Grunden til jeg fik 00 i mdt. engelsk på trods af at jeg snakker fint engelsk var fordi jeg "slackede" og ikke læste pensum overhovedet. Jeg regnede (naivt) med jeg kunne nå at læse det på min 1times forberedelse. De gav mig 00 baseret på min udtale alene, ellers var det -3, for havde ingen mulighed for at analysere teksten.

00 i religion var en fejl fra censors side efter min mening =) Jeg er skrap til religion.


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

 nå okay, på den måde.. 

overvejer self. ingeniør retningen. det kan i princippet være ligegyldigt om du er god til tysk eller religion i den sammenhæng da matematik, fysik evt. datalogi er de centrale fag når man vælger ingeniør uddannelsen. 


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. juni 2011 af 215 (Slettet)

Jeg kører selv også efter ingeniørretningen.. jeg sku heller ikke stolt over mine karakter, og mener også at nogle er fejlvurderet..  

tænker du på læge.. siden du er på udd. større end 10


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. juni 2011 af 215 (Slettet)

Det vist noget med at hvis man har har dumpet et fag, kan man vælge at stoppe, og tage HF, men skal du tage alle fag om.. :s


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. juni 2011 af 215 (Slettet)

 område ?


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. juni 2011 af goathunter (Slettet)

 skal du bruge dit gennemsnit til noget?


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. juni 2013 af PSXL

Du kan jo altid kigge på kvote to, hvis der er en uddannelse, du vil ind på, men ikke har snit til.


Skriv et svar til: Giv mig én god grund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.