Matematik

Forståelse af spørgsmål om Trigonmetri

08. juni 2011 af Freddy-holm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gør rede for definitionen af cosinus og sinus til en vilkårlig vinkel og de trigonometriske formler der gælder i retvinklede trekanter.

Hvilke formler skal jeg have med, efter jeg har gjort rede for definitionen for at besvare dette spørgsmålet bedst muligt? 

</o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2011 af mathon

når C er trekantens rette vinkel
har du

                       cos(A) = b/c                     cos(B) = a/c

                       sin(A) = a/c                      sin(B) = b/c

                       tan(A) = a/b                     tan(B) = b/a 


Svar #2
08. juni 2011 af Freddy-holm (Slettet)

 Endnu engang tusind tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Forståelse af spørgsmål om Trigonmetri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.