Matematik

kvardratrod

08. juni 2011 af clej61 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej er der en der kan fortælle mig hvordan jeg skal knække det her

3√144 +√144 +144


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af DMUS (Slettet)

12*12 = 144 :) Det burde være rigelig hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

Prøv med √(144) = 12. Løs nu resten selv.


Svar #3
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

altså det  første 3√144 = 36

√144+144 = 12√2 men skal det ikke give et fælles resutat


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2011 af AskTheAfghan

Mente du det her:

.. hvis nej, så sæt lige paranteser på noget ..


Svar #5
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

det ser rigtigt ud


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juni 2011 af AskTheAfghan

Skal du regne det ud i hånden (uden lommeregner) eller hvad?



Brugbart svar (2)

Svar #7
08. juni 2011 af mathon

      3√(144) + √(144)  + 144  =  3·12 + 12 + 144  = 36 + 12 + 144  = 192


Skriv et svar til: kvardratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.